SOS Satele Copiilor angajeaza director dezvoltare programe

Organizatia SOS Satele Copiilor angajeaza director dezvoltare programe, cu studii de specialitate in in stiintele educatiei, psihologiei si/sau asistentei sociale si o buna experienta practica in cadrul in cadrul unui program/serviciu pentru copil si familie.

Responsabilitatile postului sunt:

  1. Actioneaza pentru asigurarea calitatii programelor de dezvoltare pentru copii, intr-un mediu familial securizant, si a serviciilor sociale si educationale oferite;
  2. Conduce realizarea strategiei de dezvoltare a programelor, a bugetului necesar si a planurilor operationale specifice. Este parte a echipei manageriale nationale.
  3. Este responsabil de implementarea standardelor de calitate in fiecare program al asociatiei.
  4. Sprijina procesele de recrutare si selectie ale personalului de conducere din programele asociatiei, conduce, din punct de vedere al continutului, munca acestora;
  5. Comunica si cooperaeaza cu toti partenerii interni si externi; Lucreaza in spiritul Conventiei ONU privind drepturile copilului.
  6. Coordoneaza activitatile de cercetare din aria programelor asociatiei; coopereaza cu institutiile si autoritatile centrale si locale, cu alte ONG-uri in realizarea acestor cercetari / studii in domeniul ingrijiriii familiale, a bunastarii copilului in general.

SOS Satele Copiilor Romania ofera o familie sociala copiilor ajunsi in dificultate, ii ajuta sa isi cladeasca singuri un viitor si contribuie la dezvoltarea comunitatilor in care ei traiesc. SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, intervenim oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 132 de tari ale lumii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *