Program de pregatire profesionala in psihoterapie adleriana, in Timisoara si Arad

Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania (APPAR) – Bucuresti organizeaza la Timisoara si Arad, incepand din luna octombrie 2010 un program de pregatire profesionala in psihoterapie adleriana.

Coordonatorul de grup va fi drd. George Gojgar, formator/supervizor in psihoterapie adleriana, psiholog clinician (specialist), cercetator stiintific.

Durata programului va fi de 3 ani (2 ani de formare de baza, teoretica si aplicativa; 1 an supervizare). Organizarea cursurilor este conforma cu regulile stabilite de Comisa de Psihologie Clinica si Psihoterapie a Colegiului Psihologilor din Romania.

In urma finalizarii celor 20 de module (2 ani) cursantii vor obtine certificatul de psihoterapeut adlerian in supervizare din partea Federatiei Romane de Psihoterapie si APPAR. In baza acestui certificat Comisa Clinica a CPR va elibera atestatul de psihoterapeut adlerian practicant in supervizare ( cursantul ce a parcurs aceasta etapa are posibilitatea de a-si infiinta, conf. Legii nr. 213/2004, cabinet de psihoterapie in care va putea sa lucreze ca psihoterapeut in supervizare). Dupa ce va parcurge si programul  de  supervizare (1 an) cursantului i se va elibera, de catre  Comisa Clinica a CPR certificatul  de psihoterapeut adlerian practicant autonom

Exemple de module: evaluare clinica si intervievare, evaluarea stilului de viata, tehnici AT, terapie de grup, art terapie, terapie de cuplu, terapie de familie, psihopatologie, parenting, ISV, metode si tehnici de evaluare si interventie (copil, adolescent, adult, cuplu, familie), metafora, analiza viselor, cercetare in psihoterapie etc.

Persoana de contact, inscriere si trimitere CV: lector univ. drd. Radiana Marcu,  tel: 0721.135.898,  e-mail:  cab_psiho_radiana_marcu@yahoo.com.

Informatii suplimentare: George Gojgar, e-mail: ggojgar@yahoo.com  tel. 0721.555.649.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *