“Scientific American Mind Romania” angajeaza psihologi-cercetatori stiintifici

“Scientific American Mind Romania”, impreuna cu “Centrul de Resurse si Teste Psihologice”, scoate la concurs 2 posturi de psiholog – asistent cercetare pentru “Consciousness Quotient Research Center”, precum si 3 posturi de cercetatori asociati (psihologi si medici).

Candidatul ideal pentru joburile full-time si part-time trebuie sa fie psiholog, sa aiba o buna cunoastere a procedurilor de cercetare psihologica, in special o buna cunoastere in zona psihodiagnosticului si a analizei statistice a datelor.

Este obligatorie cunoasterea limbii engleze si a regulilor de publicare ale Asociatiei Psihologilor Americani, rezultatele cercetarilor urmand a fi publicate in reviste de specialitate de limba engleza.

Jobul consta in realizarea de cercetari aplicative privind Coeficientul de constientizare, finalizate prin publicarea acestora in reviste stiintifice de profil, precum si in realizarea de parteneriate si proiecte de cercetare cu institutii si organizatii din strainatate.
    
Activitatea pentru joburile full-time si part-time se desfasoara la sediul Scientific American Mind Romania din Bucuresti, Casa Presei Libere, Corp C1, Et. 3, Cam. 311-313.

Sunt posibile urmatoarele variante de colaborare:
1. Full time: 8 ore pe zi, salariu net 1.300-1.500 lei;
2. Part time: 4 ore pe zi sau 3 zile pe saptamana – salariu net 800 lei;

3. Cercetatori asociati: Colaborare pe proiecte de cercetare, in asociere.

In functie de designul experimental si de contributia sa la proiect, cercetatorul va primi o remuneratie proportionala cu participarea sa la proiect, care poate varia intre 500 si 2.000 lei.

Pentru jobul de cercetator asociat, in vederea realizarii de cercetari interdisciplinare, pot aplica si medici cu competente in domeniile neurostiinte, psihiatrie, medicina generala.

Candidatii trebuie sa aiba deja publicat cel putin un articol intr-o revista de specialitate de limba engleza.

CV-urile insotite de poza trebuie trimise pana la data de 30 octombrie 2010 pe adresa hr@sciam.ro. Se va specifica si tipul de colaborare dorit: full-time, part-time, cercetator asociat.

Se va trimite si o selectie din cateva articole deja publicate in reviste de specialitate de limba engleza.

Detalii despre Scientific American Mind la www.SciAm.ro, iar despre activitatea “Centrului de Cercetare a Coeficientului de Constientizare” la www.consciousness-quotient.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *