Programe de voluntariat pentru absolventi si studenti

Pentru viitorii psihologi, medici, psihopedagogi si asistenti sociali care doresc sa se implice in programe de voluntariat centrul Psiho Blue din Timisoara ofera, incepand cu anul 2009, posibilitatea de a lucra in domeniul organizarii de formari, workshopuri, seminarii si tabere de psihoterapie, la construirea bazelor de date, pentru dezvoltarea bibliotecii si constituirea unei reviste, cercetare.

Candidatul ideal: student la psihologie, psihopedagogie, asistenta sociala sau medicina, bun cunoscator al limbii engleze (un avantaj il constituie cunoasterea limbii franceze), cunostinte de operare calculator (Word, Excel, navigare internet, un avantaj il constituie cunoasterea programelor Corel si Microsoft Access).

Va puteti implica in programele de voluntariat indiferent de orasul in care va aflati.

Beneficii:

  1. Voluntarii care lucreaza in cadrul centrului beneficiaza de reduceri de tarife la programele organizate de centrul Psiho Blue, de la 30% pana la 100%. Pentru cei care doresc sa devina psihoterapeuti aceasta este o ocazie de invatamant gratuit.
  2. La absolvirea facultatii, voluntarii sunt aceia dintre care centrul alege colaboratorii pe termen lung.
  3. Ca voluntar vei lucra sub indrumarea specialistilor nostri si vei dobandi experienta in organizarea de evenimente in domeniul psihologiei si psihoterapiei.
  4. Vei avea ocazia sa publici articole si sa te implici in munca de cercetare.
  5. Ai acces la biblioteca centrului. Pentru lucrarea de diploma poti primi materialele de care ai nevoie si ajutor la redactare.

Cei interesati pot contacta:

  • dr. Oana Maria Popescu, tel. 0730 591 771, e-mail: cabinet@psihoterapia.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *