Terapie de grup nestructurata. O abordare integrativa

Seminarul international de psihoterapie integrativa, curs de formare profesionala continua, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu tematica „Terapie de grup nestructurata. O abordare integrativa”, sustinut de Richard Page, Peter J Hawkins si Veronica Mihai Jardan, se va desfasura in perioada 12-14 noiembrie 2010, la Timisoara. Seminarul se va organiza si in zilele de 15-16 noiembrie in Bucuresti.

Evenimentul se desfasoara sub egida Scolii Europene de Psihoterapie Integrativa, in colaborare cu Societatea de Psihodrama J.L. Moreno si centrul Psiho Blue Timisoara.

Participantii obtin 10 credite de la Colegiul Psihologilor.

Taxa de participare la seminar este de 100 de euro.

Membrii Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, ai Societatii Romane de Psihodrama J L Moreno si ai Societatii Romane de Psihodrama J.L. Moreno beneficiaza de o reducere de 15% la taxa de participare (85 Euro).

Se ofera reducere de 10% pentru studenti (90 euro).

Despre formatori:

  1. Richard Page este profesor emerit in consiliere educationala si consiliere psihologica la Universitatea din Georgia si director fondator al Scolii Europene de Psihoterapie Integrativa.
  2. Peter J Hawkins este director fondator si in prezent presedintele Scolii Europene de Psihoterapie Integrativa, profesor consultant la ISMAI, Portugalia. Peter J Hawkins este formator in psihoterapie si hipnoza clinica si conduce grupe de formare in Grecia, Cipru, Italia, Spania si Portugalia.
  3. Veronica Jardan este psiholog clinician principal si supervizor in psihologie clinica, psihoterapeut, conducator de grupuri Balint, coordonator si supervizor al activitatii psihologilor din cadrul Sanatoriului de Nevroze Predeal si a centrului psihologic New Life din Brasov.

 Informatii suplimentare si inscrieri:

  • tel. 0729.715.384
  • e-mail:  cabinet@psihoterapia.eu  sau  aurora.ardelean@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *