Cursuri de formare in consiliere psihologica si psihoterapie psihanalitica

Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti organizeaza cursuri de formare de baza in consiliere psihologica precum si in psihoterapie psihanalitica. Un nou curs va incepe in luna decembrie 2010.

Cursul de consiliere psihologica poate fi urmat doar de catre psihologi sau studenti in ultimul an la Psihologie. Cursul teoretic are durata de 250 de ore (20 de luni). Cost informativ: 250 lei/luna. Cursul presupune si 75 de ore de dezvoltare personala (terapie personala).

Cursul de psihoterapie psihanalitica este adresat absolventilor sau studentilor in ultimul an ai facultatilor de psihologie, medicina precum si absolventilor de filosofie, pedagogie, asistenta sociala, psihopedagogie speciala, teologie. Cursul teoretic are durata de 500 de ore (3 ani). Cost informativ: 250 lei/luna. Cursul presupune si 200 de ore de psihoterapie personala.

Formatorii ACPPB sunt psihologi/psihoterapeuti principali acreditati de catre Colegiul Psihologilor, cu specializare in tari ale Europei de Vest.

Pentru inscrieri la interviul de selectie trimiteti un CV si o scrisoare de intentie pana in data de 4 noiembrie 2010 prin e-mail la adresa: asociatiadeconsiliere@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *