Tehnici NLP in terapie, consiliere, coaching si autodezvoltare

La Timisoara, in perioada 5-7 noiembrie, se va organiza cursul „Tehnici NLP in terapie, consiliere, coaching si autodezvoltare”.

Pot participa psihologi, psihoterapeuti, consilieri, studenti la psihologie sau medicina, coachi, medici, cadre didactice, pedagogi sau orice persoana care se simte atrasa de domeniul dezvoltarii personale.

Tematica:

  • Notiuni introductive despre NLP
  • Constientizarea legaturii intre minte (ganduri) si corp (emotii) si controlul acestora – exercitii de cunoastere a modului de perceptie a propriilor trairi
  • Vindecarea rapida a fobiilor – tehnica de vindecare, bazata pe imagerie. Rata de reusita este foarte mare, fobii destul de grave putand fi vindecate intr-o singura sedinta.
  • Stabilirea raportului – cunoastem importanta unei relatii terapeutice solide in succesul terapiei, consilierii, coachingului. Prin NLP poti invata tehnici de intelegere profunda a celuilalt, dezvoltandu-ti abilitatea de a intra in acest raport cu cealalta persoana la un alt nivel decat simpla ascultare.
  • Swish pattern – tehnica pentru stergerea obsesiilor, compulsiilor, anularea unor comportamente si reactii nedorite (un esec de altadata poate avea efecte catastrofale asupra prezentului.
  • Stergerea credintelor limitative.

Trainer este psih. Lidia Cotosman, psihoterapeut cu formare in Terapie Ericksoniana si Hipnoza clinica, atestat COPSI, organizator si coordonator de programe NLP Practitioner ITANLP in Timisoara, Pitesti, Sibiu, Iasi, NLP Practitioner si Master NLP sub egida ITANLP si coach NLP format de Michael Carroll si John Thompson.

Taxa de participare este de 280 lei. Se ofera o reducere de 15% pentru persoanele care au mai participat la cursuri organizate de NLP Explorer sau Sistem Psi  – cost: 238 lei si 15% reducere pentru studenti (cost 238 lei).

Informatii si inscrieri:

  • Tel: 0745.388.046, 0770.846.417, 0725.918.192
  • e-mail: lidia.cotosman@nlpexplorer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *