Monthly Archive:: January 2011

Curs formativ in psihoterapie psihanalitica de cuplu

Asociatia Romana de Psihanaliza de Cuplu si Familie din Bucuresti anunta inceperea unui curs formativ in psihoterapie psihanalitica de cuplu incepand din luna februarie 2011.

Cabinet Individual de Psihologie angajeaza personal

Cabinet Individual de Psihologie angajeaza personal - psihologi, psihopedagogi, studenti cunoscatori ai tehnicilor comportamentale in lucru cu copilul cu autism.

Personalitatea in Context Organizational

A 11-a editie a Conferintei Internationale APIO "Al. Rosca " va avea loc in Bucuresti, intre 7 si 9 aprilie 2011. Partenerul principal va fi SNSPA (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative). Psihologi, experti in resurse umane si, de asemenea, pe oricine interesat de aspectele legate de psihologie aplicata in campul muncii sunt invitati.

Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala

CARTE DE VIZITA: ASOCIATIA DE PSIHOLOGIE INDUSTRIALA SI ORGANIZATIONALA (APIO)

Formare in psihologia muncii si a transporturilor

Clinica Aquamarin organizeaza cursul de formare continua, acreditat cu 10 credite COPSI, cu tematica - "Aspecte legate de organizarea si functionarea formelor de exercitare a profesiei de psiholog cu drept de libera practica. Rolul consultantei psihologice in diverse domenii de activitate", in perioada 14-15 ianuarie 2011, in Bucuresti.

Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa

CARTE DE VIZITA: ASOCIATIA ROMANA DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA (ARPI)

Conferinta Nationala de Psihoterapie Experientiala si Dezvoltare Personala Unificatoare

Conferinta Nationala de Psihoterapie Experientiala si Dezvoltare Personala Unificatoare "Altfel despre Lumile din noi", editia a II-a,  se va desfasura in Bucuresti, in zilele de 11 si 12 februarie 2011.

Asociatia Romana de Psihanaliza de Cuplu si Familie

CARTE DE VIZITA: ASOCIATIA ROMANA DE PSIHANALIZA DE CUPLU SI FAMILIE (ARPCF)