Monthly Archive:: September 2011

Manager Proiect Social

Dezvolta-te personal si profesional alaturi de Asociatia Young Initiative aplicand pentru postul de Project Manager (in regim de voluntariat) in cadrul programului de donatii pentru centrele de plasament din Sectorul 4, organizat de AYI si Biblioteca Metropolitana Bucuresti. Obiectivul principal va fi atragerea de donatii pentru centrele de plasament din Sectorul 4 si adaptarea continua

Program de formare de baza in psihoterapie centrata pe persoana

Asociatia Romana de Psihoterapie Centrata pe Persoana anunta inceperea in octombrie 2011, la Bucuresti, a unui nou program de formare de baza in psihoterapie centrata pe persoana.

Metamorfoze psihice: ce se intampla cu tine dintr-un anumit moment

La cateva luni dupa acea clipa, ai inceput sa simti o metamorfoza ce se instala incet, dar cu drepturi depline, la nivel psihic. O noua forma de materie ti-a luat locul, de parca vechiul tau eu a fost rapit si ti-a fost redata fiinta ta unica, originara. De atunci, ai

Povestea inimioarelor (sau cum sa daruim dragoste pentru totdeauna, nu pentru imprumut)

Copiii din orfelinate nu au o inimioara numai a lor. Se ataseaza de fiecare om care se lipeste putin de ei. Si, cum nimeni nu poate ramane cu ei la infinit, inimoara pleaca odata cu omul de la care a primit-o. Azi asa, maine asa... copilul creste fara inima.

Conferinta Internationala de Resurse Umane

Conferinta Internationala de Resurse Umane, editia a VIII-a, eveniment ce se va desfasura  la Brasov, va avea loc intre 5 si 7 octombrie 2011.

Limbajul nonverbal si cele mai bune practici in business

Conferinta "Limbajul nonverbal si cele mai bune practici in business" se va desfasura in Bucuresti, pe 11 noiembrie 2011. Va dezvalui secretele limbajului nonverbal si cele mai eficiente practici in afaceri Peter Collette, autorul a numeroase lucrari care analizeaza limbajul nonverbal, printre care "Cartea gesturilor", "Cartea gesturilor europene", publicate si in Romania si

Congresul National de Psihotraumatologie

In perioada 6-9 octombrie 2011 va avea loc, la Bucuresti, prima editie a Congresului National de Psihotraumatologie. Aceasta se doreste a fi un forum profesional de o ridicata valoare stiintifica, prin care specialistii sa poata prezenta si dezbate experiente profesionale, trecute si prezente, din domeniul psihotraumatologiei si stiintelor conexe.

Program formativ in psihoterapie analitica

In perioada 12 septembrie-22 septembrie 2011, in Bucuresti, se fac inscrieri pentru noul program formativ organizat de Asociatia Romana de Psihologie Analitica (ARPA). Admiterea va avea loc pe 25 septembrie 2011.

Copilul te minte?

Ce il determina pe copil sa minta? De ce ajunge sa prefere minciuna in locul adevarului?

Congresul National al Studentilor la Psihologie

Congresul National al Studentilor la Psihologie este organizat de Cognosis – Federatia Asociatiilor Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei din Romania, iar echipa de organizare este formata din voluntari ai asociatiilor studentilor la psihologie din Cluj-Napoca, Bucuresti, Sibiu, Timisoara si Iasi. Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, in perioada 16-18 septembrie 2011.