Cursuri de formare in psihoterapia pozitiva in Targu Mures si Botosani

Asociatia de Psihoterapie Pozitiva anunta initierea unor grupe de formare in Psihoterapia Pozitiva la Targu Mures si Botosani-Suceava. In Targu Mures formarea incepe intre 17-19 iunie 2011, iar la Botosani intre 3-5 iunie 2011.

La curs se pot inscrie absolventi ai facultatilor de Psihologie, precum si absolventi ai uneia dintre urmatoarele facultati: asistenta sociala, medicina, pedagogie, sociologie, filozofie, teologie, cu conditia efectuarii pe parcurs a cursurilor prerechizite de: diagnostic si evaluare clinica, psihologie clinica si medicala, consiliere si psihoterapie, psihiatrie si psihopatologie, psihologia dezvoltarii – conform reglementarilor Colegiului Psihologilor din Romania.

La finalul anului IV (curs de baza + curs avansat: teorie, experienta personala, supervizare) se organizeaza un examen de tip colocviu. Se lucreaza 24 ore pe weekend, cu intalniri de un weekend la trei luni.

La final se obtine diploma de Psihoterapeut in Psihoterapie Pozitiva, recunoscuta de:

   1. Colegiul Psihologilor din Romania (CPR)
   2. Federatia Romana de Psihoterapie (FRP)
   3. Asociatia Europeana de Psihoterapie (EAP)

Costul formarii este de 3,5 euro/ora.

Formator principal:

    * dr. Emese Grosz – psiholog principal in psihologie clinica si psihoterapie pozitiva (acreditare COPSI), supervizor in psihologie clinica si psihoterapie pozitiva (acreditare COPSI), psihoterapeut European acreditat de Asociatia Europeana de Psihoterapie, formator international al Federatiei Internationale de Psihoterapie Pozitiva, Doctor in Stiintele Educatiei – Universitatea Babes Bolyai

Formatori colaboratori:

    * Specialisti ai Federatiei Internationale de Psihoterapie Pozitiva.  

Persoana de contact, informatii, inscriere:

    * dr. Emese GROSZ, tel. 0746.263.179, e-mail: groszemese@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *