Congresul National de Psihotraumatologie

In perioada 6-9 octombrie 2011 va avea loc, la Bucuresti, prima editie a Congresului National de Psihotraumatologie. Aceasta se doreste a fi un forum profesional de o ridicata valoare stiintifica, prin care specialistii sa poata prezenta si dezbate experiente profesionale, trecute si prezente, din domeniul psihotraumatologiei si stiintelor conexe.

30 de experti din Romania si de peste hotare sunt asteptati sa impartaseasca cu participanti experientele lor in lucrul cu trauma psihica si suferinta umana, prin prelegeri si activitati de tip workshop – consultati aici programul evenimentului!

Pentru participarea la lucrarile Congresului National de Psihotraumatologie 2011 se acorda credite din partea Colegiului Psihologilor din Romania.

Specialistii care doresc sa se inscrie la Congresul National de Psihotraumatologie 2011 o pot face beneficiind de tariful redus pentru inscrieri anticipate pana la data de 15 septembrie 2011 (inclusiv). De asemenea, se acorda reduceri pentru studenti, pensionari, membri ai asociatiilor partenere si membri ai asociatiilor organizatoare.

Organizatorii pun la dispozitia celor interesati si doua pachete promotionale Workshop Plus si Congres Plus. Pachetul Workshop Plus include toate beneficiile obtinute prin achitarea taxei de participare si doua workshopuri la alegere si poate fi achizitionat la tariful de 550 lei, in timp ce pachetul Congres Plus include toate beneficiile obtinute prin achitarea taxei de participare si patru workshopuri la alegere, costul sau fiind de 650 lei.

Participantii care opteaza pentru unul dintre pachetele promotionale pot alege dintre workshopurile CNPT 2011 care abordeaza trauma psihica din cele trei perspective vizate – clinica, organizationala si sociala, acoperind tematici precum: abordari generale in psihotraumatologie, impactul traumei asupra relatiilor interpersonale, abordarea traumei psihice la copii, cercetari actuale in lucrul cu trauma psihica, diferite tulburari somatice vazute ca trauma psihica, abordari ale confortului psihologic in organizatii, violenta domestica, instrumente de terapie in lucrul cu trauma psihica, aspecte specifice ale traumei in cadrul anumitor categorii de populatie, traumatizarea secundara a expertilor care lucreaza cu trauma psihica, servicii de asistare a persoanelor care sufera de pe urma traumei psihice.

Psihologilor cu drept de libera practica, Colegiul Psihologilor din Romania le acorda un numar de 2 credite pentru participarea la oricare dintre workshopurile CNPT 2011. Pentru participarea la cele trei zile de activitati dedicate plenarei se acorda 5 credite.

Pentru mai multe informatii privind Congresul National de Psihotraumatologie 2011, vizitati www.psihotraumatologie.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *