Manager Proiect Social

Dezvolta-te personal si profesional alaturi de Asociatia Young Initiative aplicand pentru postul de Project Manager (in regim de voluntariat) in cadrul programului de donatii pentru centrele de plasament din Sectorul 4, organizat de AYI si Biblioteca Metropolitana Bucuresti. Obiectivul principal va fi atragerea de donatii pentru centrele de plasament din Sectorul 4 si adaptarea continua a proiectului la necesitatile comunitatii.
 
Ce vei avea de facut?
Vei coordona echipa proiectului pentru atingerea obiectivelor si vei propune si implementa metode de strangere de fonduri pentru imbunatatirea conditiilor din centrele de plasament din Sectorul 4. Vei fi de asemenea responsabil de relatia cu donatorii, sponsorii, partenerii si institutiile statului (in speta, DGASPC Sector 4).
 
Cine esti tu?

Absolvent(a) de studii superioare, ai experienta in coordonare a unor echipe de proiect si iti doresti sa activezi in domeniul non-profit, pentru a aduce o contributie in ajutorarea grupurilor defavorizate.
 
Ce oferim?

  • Oportunitatea de a aduce o contributie in comunitate, de a pune in practica, alaturi de AYI, idei de imbunatatire a vietii unor categorii sociale defavorizate
  • O experienta practica, dezvoltare personala si profesionala
  • Mediu de lucru dinamic si profesionist
  • Certificat de voluntariat, recomandari

Aplica acum la adresa www.younginitiative.org; iar descrierea completa a pozitiei se gaseste aici – www.younginitiative.org.

Asteptam aplicatia ta pana la data de 1 octombrie 2011!
 
Cine suntem?
Asociatia Young Initiative (www.younginitiative.org) este o organizatie non-guvernamentala din Romania, non-profit, infiintata in luna noiembrie 2009, care organizeaza proiecte in domenii precum tineret, educatie non-formala, umanitar si cultural. Misiunea Asociatiei este sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor si copiilor, precum si la educatia si cultura acestora, cu precadere cea non-formala, astfel incat acestia sa isi poata croi o cariera care sa corespunda potentialului lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *