Monthly Archive:: January 2012

Cuplu si familie. Disfunctionalitatea maritala si familiala

Cursul de formare profesionala continua cu tema „Disfunctionalitatea maritala si familiala” se va desfasura in Bucuresti in zilele de 25 si 26 februarie 2012.

Interventii cognitiv-comportamentale. Fundamente

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania organizeaza in perioada 23-25 martie 2012, in Bucuresti, cursul - acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania - cu tematica „Interventii cognitiv-comportamentale. Fundamente”.

Mind’s Explorers in Universities

Asociatia Studentilor in Psihologie Sibiu (ASPS) impreuna cu Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu organizeaza Congresul M.E.U., Congresul International de Psihologie pentru Studenti „Mind’s Explorers in Universities”. Congresul M.E.U. se va desfasura in perioada 8-10 iunie 2012, in Sibiu.

Metode online de promovare a sanatatii mintale

In cadrul proiectului „Servicii online de promovare a sanatatii mintale la locul de munca si de armonizare a activitatii profesionale cu viata de familie”, Cognitrom si Centrul National de Sanatate Mintala si Lupta Antidrog ofera gratuit un curs intitulat „Metode online de promovare a sanatatii mintale”. Cursul se va desfasura pe perioada 1 martie –

Seminar de logopedie cu tema “Abordarea dislaliei la prescolari”

Clinica ASIST organizeaza seminarul cu tema „Logopedia pe intelesul tuturor - Abordarea dislaliei la prescolari” in data de 28 ianuarie 2012, in Bucuresti.

Ateliere sustinute de Jure Biechonski

Primul atelier sustinut de Jure Biechonski este programat pe 27-29 ianuarie 2012, in Iasi si are tema „Psiho-neuro-imunologie. Explorarea corpul emotional. Utilizarea surselor psihologice in afectiuni fizice”. Acelasi subiect va fi abordat si la Cluj-Napoca (23-25 martie 2012) si la Timisoara (27-29 aprilie 2012).

Grup de suport „Am dreptul la demnitate la locul de munca!”

In data de 11 februarie 2012, va avea loc lansarea grupului de suport cu tema „Am dreptul la demnitate la locul de munca!”, in Bucuresti, in cadrul proiectului „Psihologia: Sens si Relatie”.

Cum sa punem capat unor relatii toxice

Workshopul „Cum sa punem capat unor relatii toxice” se va desfasura pe 27 ianuarie in Bucuresti. Workshopul va fi interactiv, presarat cu exercitii si exemple din practica clinica a coordonatorilor, iar intrebarile, ideile si implicarea ta vor fi apreciate.

Abordarea terapeutica a rusinii

In weekendul 21-22 ianuarie 2012, psihoterapeutul Cezara Dasu organizeaza in Bucuresti workshopul de analiza tranzactionala cu tema "Abordarea terapeutica a rusinii".

Grup de dezvoltare personala – “Cum alegem de cine ne indragostim”

Grupul de dezvoltare personala cu tema “Cum alegem de cine ne indragostim” se va desfasura pe 29 ianuarie 2012, la Brasov.