Monthly Archive:: February 2012

Evaluarea clinica a copilului si adolescentului

In data de 17 martie 2012, se va organiza workshopul de formare continua cu tema „Evaluarea clinica a copilului si adolescentului”, care se adreseaza in special psihologilor clinicieni si psihologilor scolari.

Psihologia Sanatatii Ocupationale – o provocare pentru organizatii

Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala (APIO) organizeaza cea de-a XII-a Editie a Conferintei Nationale de Psihologie Industriala si Organizationala "Horia D. Pitariu", care va avea loc la Timisoara in perioada 26-28 aprilie 2012.

Psihoterapie Psihanalitica de Cuplu si Familie

Se fac inscrieri in Bucuresti, in perioada 1 martie – 25 martie 2012, la cursul formativ de baza in Psihoterapie Psihanalitica de Cuplu si Familie, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Socul educatiei. O noua perspectiva asupra dezvoltarii copiilor

Cartea “Socul educatiei. O noua perspectiva asupra dezvoltarii copiilor”, de Po Bronson si Ashley Merryman, isi propune sa adune la un loc descoperiri facute de-a lungul anilor in psihologie despre procesul de dezvoltare a copiilor si care au stat pana acum intr-un con de umbra. Specialistii fie nu le-au dat importanta fie le-au considerat prea

Psihoterapie de la A la Z. Practica psihologica pentru studenti si masteranzi

Cabinetul de psihologie organizeaza module de practica pentru studenti si masteranzi la psihologie, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica in fiecare joi dupa-amiaza.

Interventii psihoterapeutice in afectiunile psihosomatice

Cursul de formare profesionala continua cu tema “Interventii psihoterapeutice in afectiunile psihosomatice” se va desfasura in Bucuresti, in perioada 19-20 mai 2012.

Workshop adresat parintilor copiiilor diagnosticati cu TSA

Atelier de art-terapie

ATCA organizeaza in Bucuresti ateliere de art-terapie in cadrul proiectului „Terapia prin Arta” - “Tineret in actiune”. Urmatorul grup va fi sustinut in data de 22 februarie, ora 17:00.

Introducere in tehnicile proiective

In luna martie se desfasoara in Bucuresti workshopul de formare continua cu tema „Introducere in tehnicile proiective”. Trainer este Armand Veleanovici, psihoterapeut, consilier psihologic specialist, psiholog clinician.

Cursuri de formare in Interviul Motivational

 In perioada 22-23 septembrie 2012 si 19-20 ianuarie 2013, PsyMotion organizeaza in Bucuresti doua cursuri de formare in Interviul Motivational.