Controlul anxietatii – atacuri de panica, fobii, stres

Workshopul „Controlul anxietatii – atacuri de panica, fobii, stres”, care se va desfasura in data de 27 ianuarie 2012, in Bucuresti, se adreseaza persoanelor direct interesate, dar si psihologilor care se formeaza ca terapeuti.

Dupa parcurgerea cursului participantii vor fi capabili sa stapaneasca cu succes  cunostinte, abilitati, metode practice, eficiente, concrete care le vor permite gestionarea situatiilor stresante, atacurilor de panica, fobiilor, temerilor irationale. Cursul este interactiv, se vor lua in discutie teme personale sau ale celor apropiati.

La sfarsitul cursului se vor elibera certificate de participare si adeverinte de practica pentru studentii la psihologie.

Costul cursului este de 100 lei.

Trainer este Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, cu formare, cursuri si specializari in psihodrama moreniana, terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, psihosexologie, hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana.
 
Informatii suplimentare si inscriere:

  • telefon: 0733.536.512
  • contact@cabinetdepsihoterapie.ro

PSIHOLOGIE.RO va recomanda cartea Tratamentul anxietatii la copii si adolescenti. O abordare fundamentata stiintific”, de Ronald Rapee si col.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *