Psihologie clinica si interventii terapeutice de scurta durata

Asociatia Psihologilor si Medicilor din Romania organizeaza in Ploiesti un curs de formare complementara cu durata de doi ani in „Psihologie clinica, psihodiagnostic si interventii terapeutice de scurta durata”.

Formarea se adreseaza:

  • Psihologilor absolventi ai unei institutii de invatamant superior (cu durata de 4 ani sau de 3 ani – invatamant in sistem Bologna).
  • Psihologilor clinicieni cu treapta de specializare practicant in supervizare care doresc sa promoveze in treapta de specializare autonoma.
  • Psihologilor care doresc sa-si desfasoare activitatea sau lucreaza in domeniul clinic (in centrele de sanatate mentala sau sectiile de psihiatrie, neuropsihiatrie infantila, medicina interna, chirurgie, oncologie, pediatrie, neurologie, pneumologie, boli infectioase, planing familial, etc.).
  • Psihologilor care lucreaza in unitati sanitare sau asimilate (in centre de plasament, locuinte protejate, in serviciile de asistenta sociala).

Cursul de formare in “Psihologie clinica, psihodiagnostic si interventii terapeutice de scurta durata” este acreditat de CPR. Absolventii cursului vor obtine o diploma de tip formare complementara, echivalenta unei diplome de master, recunoscuta de CPR.

Taxa pentru curs se va achita la fiecare modul si este in cuantum de: 450 lei (include pregatirea teoretica, practica profesionala, cunoasterea personala).

Selectia candidatilor se va efectua pe baza de interviu organizat in orasul Ploiesti.
Candidatii admisi vor completa si semna un contract de studii de formare complementara.

Dosarele se depun la organizator, pana la data de 30 ianuarie 2012.

Relatii si inscrieri:

  • psiholog Carmen Bontas – tel: 0722.368.006

PSIHOLOGIE.RO va recomanda cartea “Fiecare pacient spune o poveste. Enigme medicale si arta de a formula diagnostice“, de Lisa Sanders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *