Mind’s Explorers in Universities

Asociatia Studentilor in Psihologie Sibiu (ASPS) impreuna cu Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu organizeaza Congresul M.E.U., Congresul International de Psihologie pentru Studenti „Mind’s Explorers in Universities”. Congresul M.E.U. se va desfasura in perioada 8-10 iunie 2012, in Sibiu.

Manifestarea isi propune sa ofere studentilor oportunitatea de a contribui prin propriile lucrari la Marea Teza a Cunoasterii. Asadar, studentii pot aplica pentru una din cele trei sectiuni:

  1. Psihologie Clinica
  2. Psihologie Organizationala
  3. Abordari Interdisciplinare

Evenimentul se adreseaza tuturor studentilor din Universitati, de la orice Facultate si orice specializare, care au ocazia sa prezinte rezultatele cercetarilor stiintifice si a studiilor pe care le-au realizat in domeniul psihologiei, sau care au implicatii psihologice.

Deadline-ul pentru completarea formularelor de inscriere este 28 mai 2012.

Taxele de participare pentru cei care vor prezenta lucrari este de 15 euro, iar pentru cei care doar vor asista la manifestare este de 5 euro.

Detalii, pe site-ul congresulmeu.webs.com.

PSIHOLOGIE.RO va recomanda cartea “Ghidul viitorului student la psihologie. Ce trebuie sa stiu inainte sa aleg o facultate sau un program de master in psihologie“, de Ileana Costache.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *