Cognitie si motivatie sociala in tulburarile de spectru autist

Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei organizeaza, in data de 27 martie 2013, conferinta cu tema “Social Cognition and Social Motivation in Autism Spectrum Disorders”, sustinuta de Coralie Chevallier.birdsCoralie Chevallier este cercetator in cadrul Developmental Neuroimaging Laboratory, Center for Autism Research, University of Pennsylvania & Children’s Hospital of Philadelphia si profesor in programul de master in Stiinte Cognitive OPEN MIND din cadrul Universitatii din Bucuresti.

Conferinta se va desfasura in limba engleza si se adreseaza profesorilor, doctoranzilor si studentilor de la master interesati de tema. Exista un numar limitat de locuri si pentru studentii de la licenta. Evenimentul se va desfasura pe 27 martie 2013, incepand cu ora 16.00, in amfiteatrul Todoran, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din sos. Panduri nr. 90.

Detalii suplimentare: raluca.tomsa@fpse.unibuc.ro

Formularul de inscriere poate fi completat aici – docs.google.com. Completarea formularului este necesara din motive organizatorice.

mediu_315O carte scrisa atat pentru specialisti, cat si pentru parinti sau cei care se ingrijesc de cei care sufera de o tulburare de spectru autist, este “Sa intelegem autismul“, de Karen Siff Exkorn. Autoarea prezinta metodele de diagnostic, demersurile terapeutice, modalitatile eficiente de adaptare a familiei pentru a ajuta persoana diagnosticata cu autism si procesul de vindecare.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *