Iubire pe internet

Puteti citi urmand linkul de mai jos un studiu psihologic despre “iubirea pe internet”, despre cum intalnirile romantice online sunt fundamental diferite de cele conventionale, fata in fata, si despre finalitatea pe care o pot avea relatiile intime intre cei care s-au cunoscut online. asociatiaMai putem vorbi de “relatii intime” daca intalnirea are loc doar online? Ce viitor au astfel de relatii, mai ales daca ele se continua, dupa un timp, offline?

CITITI TOT ARTICOLUL: psi.sagepub.com

 

PSIHOLOGIE.RO va recomanda:

mediu_124

Suntem persoane complexe cu multiple componente ale vietii si ale personalitatii. Ce subliniem in incercarea de a ne gandi la cateva propozitii care sa atraga o persoana cu interese si scopuri asemanatoare cu ale noastre? Cum condensam toate informatiile in 100 de cuvinte sau mai putin? Ce ar trebui sa spun pentru a atrage o persoana cu care doresc sa fiu? O sa spun ce nu trebuie si o sa atrag o persoana gresita? O sa fiu ranit?

Exista si un numar clar de avantaje pentru intalnirile online, pe langa faptul ca te pun in legatura cu un numar mai mare de persoane decat cele din comunitatea ta. De exemplu, ai mai multe control asupra procesului. Iti alegi site-ul, ce doresti sa spui, cat de mult doresti sa te implici, pe cine doresti sa contactezi si cand, si cum doresti sa o faci.

Mai mult, exista o multime de persoane din care poti sa alegi si, de obicei, au afisat chiar in fata ta ceea ce le place, displace, stilul de personalitate si ceea ce cauta. Este un magazin plin de potentiali parteneri de viata!

Diane M. Berry, in “Iubire pe internet. Cum sa-ti gasesti partenerul potrivit

Puteti citi gratuit cateva pagini din cartea “Iubire pe internet. Cum sa-ti gasesti partenerul potrivit“, aici – PsihoShop.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *