Psihologia la locul de munca

Image„Psihologia la locul de munca” este un eveniment bianual organizat de Public Share, prin care se aduc fata in fata probleme existente in fiecare organizatie (atat la nivel de organizatie, cat si la nivel individual) si specialisti in masura sa ajute la producerea schimbarilor. Pe 27 noiembrie 2007, la Hotel Novotel din Bucuresti, va avea loc cea de a V-a editie a acestei conferinte, cu tema "Work Life Balance". Problemele abordate sunt legate de obtinerea echilibrului intre viata personala si cea profesionala si cum poti crea, ca angajator, un spatiu care sa fie, in egala masura, performant si relaxat.

Este un eveniment destinat managerilor de resurse umane, psihologilor, trainerilor si tuturor celor care sunt (sau se pregatesc sa devina) implicati in domenii precum cultura organizationala; managementul schimbarii; motivarea angajatilor; strategii de business si de resurse umane; managementul personalului si al dezvoltarii si leadership.

Se vor aborda opt tematici: “Self Development – echilibrul intre rolul de angajat si mine insumi” (Ioana Pielescu-Qipa), “Workaholicul – victima sau agresor?” (Amalia Picleanu), “Emotiile – indicator al dezechilibrului dintre munca si viata” (Daniel Bichis), “Parenting – intre cariera si familie” (Otilia Secara), “Family-friendly Business” (Alina Popescu), “Life management program” (Romeo Cretu), “Managerul cu familie. De la serviciu acasa, ia-o pe strada Creativitatii” (Mihaela Zaharia) si “Control si Autocontrol” (Christian Scholtes). Cei opt specialisti va vor raspunde la patru intrebari esentiale:

1. De ce exista o diferenta intre Munca si Viata?
2. Ce inseamna echilibrul intre aceste doua concepte si care este granita dintre ele?
3. In ce mod ma afecteaza dezechilibrul Work-Life?
4. Care sunt metodele prin care pot afla in ce masura ma afecteaza pe mine acest echilibru si cum il pot stabili?

Pentru a participa la conferinta trebuie sa achitati suma de 520 lei (fara TVA). Studentii au reducere, taxa pentru ei fiind 70 lei. Data limita de inscriere este 20 noiembrie 2007. Pe site-ul www.psihologia.business-edu.ro va puteti inscrie la eveniment si gasiti prezentarea detaliata a programului conferintei, a celor opt specialisti si a temelor abordate de acestia.

Cititi despre istoricul si semnificatia conceptului de „work-life balance” si pe site-ul: www.hr-romania.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *