Grup pentru femei insarcinate

Clinica Aquamarine organizeaza un curs pentru femeile insarcinate care doresc sa inteleaga, din punct de vedere psihologic, ce se intampla pe parcursul acestei perioade.

In cadrul acestor intalniri sunt explicate diferite stari emotionale ale femeii. Cursul este sustinut de Irina Cepreanu – psiholog si psihoterapeut cu drept de libera practica in Psihoterapia Analitica. Ea isi propune sa ajute femeia gravida sa inteleaga schimbarile care pot afecta viata de familie si sa se acomodeze cu conditia de femeie insarcinata prin clarificarea diferitelor sentimente pe care le traieste in aceasta perioada.

Participantele vor invata modalitati de gestionare a propriilor stari afective in schimbare. Irina Cepreanu le va oferi informatii utile in legatura cu viata psihologica a fatului, stadii si transformari ale acestuia pe parcursul celor noua luni.

Cursurile se tin o data pe saptamana: vineri, de la ora 18:30-20:30, timp de patru saptamani, la Clinica Aquamarine, incepand cu data de 18 ianuarie.

Pretul unei sedinte de doua ore este de 80 lei. Pentru informatii suplimentare si inscrieri puteti suna la telefon: 231.44.67 sau scrie la e-mail: info@aquamarine.ro.
           

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *