NLP Practitioner, in Pitesti si Bucuresti

NLP Explorer organizeaza cursuri de „NLP Practitioner” la Pitesti si Bucuresti. Inscrierile pentru grupurile de „NLP Practitioner” din Pitesti au inceput. Rezervarea locurilor se face in ordinea inscrierilor. In data de 1 februarie are loc primul modul (1-2-3 februarie, 22 ore de experienta NLP/modul).

Pentru solicitarea unui formular de inscriere trimiteti un e-mail la: office@nlpexplorer.ro. La Bucuresti, cursul va incepe in martie. Inscrierile se fac la acelasi e-mail. La Bucuresti, cursurile vor avea loc in zona Parcul Icoanei.

Acest curs este sustinut in conformitate cu programa cursului de Practitioner al ITANLP- International Trainers Academy of Neuro-Linguistic Programming din Marea Britanie  condusa de John Grinder, Michael Carroll si Carmen Bostic St. Clair. John Grinder este un nume de referinta in domeniul NLP, este parintele (co-creatorul) Programarii Neuro Lingvistice.

Trainer este Tiberiu Felber. El a absolvit cursurile la International Trainers Academy of Neuro-Linguistic Programing (ITANLP). Tiberiu Felber are specializari, printre altele, in: hipnoterapie si psihoterapie cognitiv comportamentala, hipnoza clinica si psihoterapie ericksoniana, psihosexologie, psihoterapie de familie si cuplu, trainer in management de proiect si managementul schimbarii.

Din tematica „NLP Practitioner”:

  • Cum functionam – nivelurile neuro-logice (Gregory Bateson, Robert Dilts), baza senzoriala si interpretativa;
  • Comunicare si influentare – Rapport, Pacing and Leading verbal si non-verbal, ascultare activa & backtracking;
  • Citirea/Decodificarea celorlalti – dezvoltarea acuitatii senzoriale, calibrare, sisteme de reprezentare, indicii de accesare & predicate;
  • Modelul de limbaj pentru extragerea informatiilor relevante – Modelul Meta pentru limbaj;
  • Aplicarea si elicitarea strategiilor – formularea corecta si atingerea scopurilor, STRATEGIA DISNEY, strategii (elicitare, design si instalare), ancorarea si tehnici de ancorare;
  • Transmiterea mesajelor pe mai multe nivele – Modelul Milton – Limbajul Hipnotic, crearea si utilizarea metaforelor si a analogiilor.

La absolvirea celor 7 module „NLP Practitioner” se elibereaza o diploma recunoscuta international de ITANLP.

Detalii, pe site-ul www.nlpexplorer.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *