Formare in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana

Asociatia Romana de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana in colaborare cu Centrul Psihologic New Life din Brasov organizeaza cursuri de formare ca psihoterapeut in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana.

Grupul de formare de baza incepe in 16-17 februarie, la Brasov. Formatori sunt: Dr. Jeno Laszlo Vargha, psihoterapeut, formator, supervizor acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi Federatia Romana de Psihoterapie (FRP), vicepresedinte al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana si Szabo Krisztina-Gabriella, psihoterapeut, formator, supervizor acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi FRP.

Se pot inscrie la curs persoane licentiate in medicina, psihologie, sociologie, psiho-pedagogie, filisofie si asistenta sociala. Participantii vor primi acreditarea ca psihoterapeuti in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana de la Colegiul Psihologilor din Romania. Taxa de participare este de 4,9 euro/ora de formare. 

Cursul va avea 200 de ore dedicate pentru grupul de dezvoltare personala, desfasurate in functie de dinamica grupului si 240 de ore dedicate formarii teoretice de baza.

Alte informatii, la e-mail: newlifebv@yahoo.com si psihobv10@yahoo.com sau sunati la telefon 0745.165.491.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *