Explorare prin miscare

Image

Foto: Catrina Choate

In colaborare cu Centrul National al Dansului, se organizeaza seminarul introductiv "Exprimare prin miscare – Constientizare, Descoperire, Creativitate". Cursul este condus de Catrina Choate (foto, Feldenkrais Guild Certified Practitioner). Cursul este deschis profesionistilor din dans si artele scenice, dar si publicului larg doritor sa se familiarizeze cu aceasta tehnica speciala explorata si utilizata prin prisma dansului.

Seminarul va avea loc vineri, 15 februarie la ora 17:30 la Teatrul National din Bucuresti. Taxa de participare pentru acest seminar introductiv este de 16 lei. Inscrierile se fac la adresa denise.radulescu@cndb.ro, pina in data de 14 februarie.

Cursul „Exprimare prin miscare – Constientizare, Descoperire, Creativitate” va incepe pe data de 23 februarie si va dura 4 saptamani, avind loc in fiecare sambata, intre orele 11:00-12:30. Taxa de participare este de 106 lei. Pentru inscrieri: denise.radulescu@cndb.ro

Un alt curs – "Awareness Through Movement" – prezinta o metoda clasica de predare si aplicare a metodei Feldenkrais. "Constientizarea prin Miscare" aplicata conform acestei metode, duce la rezultate foarte bune in ceea ce priveste stresul – atat emotional cat si fizic. Fiecare clasa – organizata in fiecare marti (incepand din 19 februarie, ora 18:30, la Bucuresti) este util, in mod special, celor care lucreaza in diverse ramuri terapeutice si care la rindul lor au nevoie de o modalitate de relaxare si "reincarcare a bateriilor". Trainer este Catrina Choate (Instructor si Practician Feldenkrais).

Costul fiecarei clase este de 25 lei (sau 80 lei in cazul achitarii a patru clase in avans), iar durata este de 90 de minute. Pentru a va inregistra puteti trimite un e-mail pe adresa catrinachoate@feldenkrais.ro, cu mentiunea "ATELIER FELDENKRAIS".

Detalii despre Catrina Choate, pe www.feldenkrais.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *