Managementul stresului

ImageIn data de 19 martie, se desfasoara a VI-a editie a Conferintei „Psihologia la locul de munca”, cu tema „Stress Management”, manifestare organizata de Business-Edu.

La eveniment vor participa traineri cu specializari diferite (psihoterapie, psihodrama, training), un doctor si doi specialisti in tehnici neconventionale. Participantii vor intelege stresul din toate unghiurile, insa nu prin prezentari despre concept, ci prin solutii practice prezentate la fata locului. Fiecare dintre speakerii acestei conferinte va face o demonstratie despre modul in care vede el combaterea stresului si tinerea lui sub control.

Manifestarea va avea loc la Hotel Novotel unde se vor desfasura 6 workshopuri dinamice si practice si un workshop special marca Bruno Medicina, care sa ofere raspunsuri si solutii de durata atat pentru indivizi, cat si pentru organizatii!

Tematica workshopurilor:

  1. Ce ne-am face fara stres? (Mariana Bichis)
  2. Emotiile si stresul (Lena Rusti)
  3. Sa gestionam stresul! (Domnica Petrovai)
  4. Stres.. sau boala? (Adrian Stanescu)
  5. Tehnica sunetelor vindecatoare (Costin Vasile)
  6. Un altfel de Stress management (Cristina Manole)
  7. Fluxogenics: stiinta crearea starii de flux (workshop special Bruno Medicina)

Va puteti inscrie pe site-ul evenimentului: www.psihologia.business-edu.ro (unde gasiti si prezentarea workshopurilor si a trainerilor) sau trimitand un e-mail la nantyanna.tudose@business-edu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *