Cursuri de formare in psihoterapia sistemica de familie si cuplu

Echipa de formatori Diana Laura Ciubotaru si Adina Karner Hutuleac organizeaza, in perioada 5 februarie – 8 martie 2009, cursuri introductive in psihoterapia sistemica de familie si cuplu, in urmatoare orase: Iasi, Bacau, Piatra Neamt, Bucuresti, Galati si Constanta. Cursurile sunt acreditate de Asociatia de Psihoterapia Familiei si Cuplului (APFC Iasi), Federatia Romana de Psihoterapie (FRP) si de Colegiul Psihologilor din Romania (CPR).

Cursul introductiv de 60 de ore face parte dintr-o formare de 750 de ore pe durata de patru ani, structurata si organizata conform criteriilor FRP si Colegiului Psihologilor. Formatorii si scoala de terapia sunt acreditate de FRP si Colegiul Psihologilor. Certificatele eliberate la finalul formarii sau cele de etapa, sunt acceptate de colegiu pentru eliberarea atestatului de libera practica in consiliere psihologica si psihoterapie in conditiile legii.

Cursurile se adreseaza psihologilor, pedagogilor, psihopedagogilor, asistentilor sociali si medicilor precum si studentilor aflati in ultimul an de studiu la facultatile cu specializarile sus mentionate.

Inscrierile se pot face pana la data de 1 februarie 2009.

Pentru inscriere la cursul din orasele Iasi, Galati si Bacau, la e-mail adinakarner@ymail.com – cu mentiunea: “pentru inscriere la cursul din Iasi/Galati/ Bacau”.

Pentru inscriere la cursul din orasele Bucuresti, Constanta si Piatra Neamt, la e-mail: dianaciubotaru@ymail.com cu mentiunea: “pentru inscriere la cursul din Bucuresti/Constanta/Piatra Neamt”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *