Atelier de lut – curs de modelaj si ceramica pentru copii

DA VINCI ART SCHOOL organizeaza un curs de modelaj si ceramica pentru copii, in perioada 27 februarie-11 aprilie, in Bucuresti. Cursul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 15 ani. Cursul cuprinde doua grupe si este alcatuit din 7 sedinte a cate 2 ore fiecare.

In cadrul cursului de „Atelier de lut” copiii vor deprinde tehnicile modelarii in lut si ale ceramicii. In sedintele Atelierului de lut copiii vor invata gramatica sculpturii, realizand obiecte tridimensionale si secretele ceramicii, folosind roata olarului, obtinand la sfarsitul cursului o serie de sculpturi si vase ceramice decorate de ei.

Pe parcursul cursului copiii vor fi incurajati sa-si dezvolte creativitatea si simtul estetic, sa lucreze in echipa, vor cunoaste tehnici de creatie artistica, iar satisfactia oferita de finalizarea unei lucrari le va creste implicit increderea in sine.

Coordonatorii cursului sunt artisti tineri, absolventi ai Universitatii de Arta –Bucuresti, cu pregatire pedagogica.

Costul cursului, care include materialele folosite este de 55 lei pe sedinta sau 360 lei pentru intreg cursul, plata la inscriere.

Pentru informatii suplimentare si inscrierisunati la telefon: 0721.955.218 sau scrieti la adresa de e-mail: cursuriarta@yahoo.com.

www.davinciartschool.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *