Concurs de creatie „Left is right”, cu prilejul Zilei Internationale pentru Constientizarea Autismului

La Timisoara, Fundatia “Pentru Voi” va organiza cu prilejul Zilei Internationale pentru Constientizarea Autismului – 2 aprilie, concursul de creatie “Left is right”, avand ca tema “Un tanar cu autism, coleg cu mine?”

Concursul se adreseaza tinerilor din Timisoara cu varsta de peste 14 ani si are ca scop cresterea gradului de constientizare al acestora cu privire la problematica persoanelor cu autism.

Sectiunile concursului sunt: desen, pictura, fotografie si eseu. Concursul se desfasoara in perioada 16 februarie – 20 martie. In perioada 23 martie – 5 aprilie se va organiza o expozitie cu lucrarile inscrise in concurs. In data de 2 aprilie, cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Autismului, va avea loc decernarea premiilor.

Concursul deschide un bogat sir de evenimente pe care Fundatia “Pentru Voi” le va organiza anul acesta in cadrul campaniei nationale “Autismul nu dispare la 18 ani!” si pe care le puteti urmari pe website-ul nostru www.pentruvoi.ro

Regulamentul concursului poate fi accesat pe pagina de internet a Fundatiei www.pentruvoi.ro. Informatii suplimentare, la telefon: 0256.22.80.62 sau e-mail pentruvoi@pentruvoi.ro.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *