Intra in echipa UNSR!

Vrei sa schimbi ceva in viata ta si a colegilor tai? Vrei sa faci parte dintr-un grup alaturi de care sa realizezi proiecte? Vrei sa-ti implementezi propriile idei si sa lasi in urma amintiri care sa-ti defineasca studentimea? Intra in echipa UNSR!

Ce departament poti alege?

  • Resurse umane – recrutare studenti pentru departamentele din cadrul UNSR. Acestea reprezinta una dintre cele mai importante investitii ale unei organizatii, capabile sa produca si sa reproduca toate celelalte resurse aflate la dispozitia unei organizatii. Studentii reprezinta resursa de baza a UNSR, deoarece potentialul lor, experienta si pasiunea, initiativele si dezvoltarea lor contribuie activ la cresterea eficientei si eficacitatii organizationale.
  • Strangere de fonduri – acest departament are ca obiect de activitate identificarea potentialilor finantatori pentru proiectele pe care le desfasoara UNSR. Procurarea resurselor financiare reprezinta o necesitate permanenta pentru un ONG, aceasta impune o planificare exacta a strategiei si a celor mai utilizate tehnici si tactici de strangere a fondurilor care urmeaza sa fie aplicate de catre organizatie pentru a identifica donatorii de aici revine si necesitatea unui asemenea departament in cadrul unei federatii studentesti precum UNSR.
  • Comunicare/promovare/marketing – promovare evenimente si valori ale UNSR. Daca-ti place si ai talent in comunicare, daca esti convingator, daca ai idei despre promovare si vrei sa-ti folosesti capacitatile atunci vino cu noi sa le dezvoltam si sa le promovam impreuna.
  • Mass-media/Jurnalism – iti doresti sa devii gazetar, sa scrii stiri cu si despre studenti, daca ai asta in “sange” si vrei sa te implici, alaturate echipei noastre de jurnalisti si invata cum functioneaza un ziar, vei putea experimenta cum e sa fi reporter pentru un ziar studentesc-un ziar facut de stundenti pentru studenti.
  • Organizare evenimente – iti place sa vezi oameni cum se distreaza, si vrei sa fii printre cei care fac asta posibil? Sa organizezi baluri, concursuri si tot felul de evenimente serioase sau haioase? Avem experienta si logistica necesara tu doar trebuie sa te implici.
  • Proiecte sindicale – iti place studentia dar esti sigur ca se poate imbunatati. Simti ca vocea studentilor nu e auzita destul, sau doar vrei sa faci ceva pentru cei care sunt studenti ca si tine. Fiind o federatie studenteasca putem face ca vocea ta sa fie auzita, sau ca ideea ta sa fie pusa in practica. Studenti pentru studenti!
  • Juridic – conceperea si promovarea unor pachete legislative pentru imbunatatirea cadrului legal in care se desfasoara invatamantul superior. Constientizarea si informarea studentilor cu privire la drepturile fundamentale prevazute de actuala legislatie.

Acceseaza www.recrutari.unsr.ro pana pe 16 martie si afla cum poti sa te alaturi UNSR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *