Implinirea nevoilor pacientilor

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MINDCARE organizeaza in perioada 2-5 aprilie workshopul cu tema ā€˛Implinirea nevoilor pacientilorā€¯. Cursul are loc in Bucuresti.

Cursul se adreseaza psihologilor, studentilor la psihologie, medicilor rezidenti si specialistilor in psihiatrie si psihiatrie pediatrica, medicilor pediatri, asistentilor sociali si in general tuturor terapeutilor care lucreaza cu copii, indiferent de tipul de terapie in care s-au format. De asemenea, ofera oportunitatea realizarii unor abilitati valoroase de terapie personala, metodele folosite fiind folositoare nu doar pentru copii, ci si pentru adulti.

Tematica:

  1. Jucariile
  2. Comunicarea eficienta
  3. Folosirea simturilor
  4. Bodywork

In data de 6 aprilie, trainerul Roger Day va oferi supervizare in Play Therapy. Doritorii sunt rugati sa trimita mail la adresa office@mindcare.ro, specificand la subiect “supervizare” ..

Taxa de participare este de 500 de lei. Pentru persoanele care se inscriu pana in data de 25 martie, inclusiv, se acorda un discount de 10% (50 lei). Se acorda reducere de 20% pentru studenti si medici rezidenti. Costul supervizarii va fi calculat in functie de numarul de participanti si va fi comunicat ulterior.

Va puteti inscrie trimitand un e-mail la adresa: office@mindcare.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *