Jocuri psihologice si cum sa le evitam

Echipa ICTA Timisoara va invita sa participati la workshopul de Analiza Tranzactionala cu tema “Climatul de lucru (Jocuri psihologice si cum sa le evitam)”, programat in perioada 9 – 11 octombrie in Timisoara.

Workshopul va fi condus de catre Anne de Graaf (Olanda), TSTA – O (Teaching & Supervising Transactional Analyst – Organizational).
 
Workshopul se adreseaza atat incepatorilor, cat si celor avansati in trainingul AT. Trainingul se desfasoara in limba engleza si se asigura traducere in limba romana pe intreaga durata a lui.
 
Colegiul Psihologilor din Romania (Comisia de psihologie clinica si psihoterapie) acorda 10 credite pentru participarea la acest workshop.
 
Continutul cursului:

 • Cartea lui Eric Berne “Jocurile pe care le joaca oamenii” a popularizat si consacrat Analiza Tranzactionala in intreaga lume.
 • Berne a avut un deosebit succes, oferind cititorilor sai informatii utile si inedite despre tiparele ineficiente din comunicarea si relationarea lor.
 • In acest workshop vom vedea ce a avut de spus Berne astfel incat “Jocurile pe care le joaca oamenii” sa devina un best-seller international!
 • De asemenea, vom trece in revista si ceea ce s-a scris despre jocuri in literatura AT ulterior.
 • “Oamenii joaca jocuri pentru a evita intalnirea reala si contactul veritabil!” reprezinta conceptul cheie al motivatiei pentru care jucam jocuri psihologice, si reprezinta aspectul central al workshopului.
 • Acest workshop este in mod special interesant pentru aceia dintre noi care dorim sa stim mai mult despre ce joc(uri) jucam noi insine.
 • Prin invatarea modurilor de contracarare sau evitare a jocurilor, ne putem imbunatati semnificativ calitatea relatiilor cu ceilalti!

Termen-limita de inscriere:
Miercuri, 7 octombrie, orele 12.00, pe adresa de e-mail: ta.trainings@gmail.com
Pentru alte informatii: Amalia Gabor –  0724.301.744.
 
Taxa de curs echivalentul la cursul BNR in ziua platii al:

 • 60 euro pentru participantii din Timisoara
 • 40 euro pentru participantii din alte orase (distante peste 150 km fata de Timisoara)
 • 100 euro pentru participantii sponsorizati de companiile in care lucreaza

Cursul este organizat de catre INTERNATIONAL CENTRE FOR TRANSACTIONAL ANALYSIS TIMISOARA (ICTAT), parte componenta a Societatii civile profesionale de psihologie  CIUCUR & CIUCUR.

Workshopul este recunoscut de:

 1. Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala (A.R.A.T.) (www.arat.ro)
 2. Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala (EATA) (www.eatanews.org)
 3. Asociatia Internationala de Analiza Tranzactionala (IATA)
 4. Federatia Romana de Psihoterapie (FRP)
 5. Colegiul Psihologilor din Romania (CPR)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *