Grup nou de formare in psihodrama la Timisoara

Formarea in psihodrama care va incepe in 2010 la Timisoara este acreditata de Federatia Romana de Psihoterapie si de Colegiul Psihologilor din Romania desfasurata sub egida Societatii de Psihodrama J.L. Moreno.

La finalul formarii se obtine certificarea nationala si europeana in psihoterapie, alaturi de avizul de libera practica de la Colegiul Psihologilor din Romania.

Formator este Horatiu Nil Albini, medic psihiatru, formator si supervizor psihodrama, presedintele Societatii de Psihodrama J.Moreno din Cluj.

Modul de structurare: module a cate 18 ore in weekend programate la 2-3 luni interval in acord cu participantii. Cursul de 240 de ore in grup constant este etapa de baza de formare in psihodrama. In structura formarii mai sunt prevazute seminarii speciale (36 ore); 3 seminarii teoretice (60 de ore) si o saptamana de dinamica de grup.

Conditii de inscriere: studii superioare incheiate sau studenti in ani terminali (medicina, psihologie, asistenta sociala, sociologie, teologie, alte facultati conexe).

Informatii suplimentare si inscrierile pot fi facute la telefoanele si adresele e-mail ale organizatorilor: dr. Oana Maria Popescu, tel: 0730.591.771, e-mail: cabinet@psihoterapia.eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *