Transformari spre o constiinta universala

Asociatia Romana de Psihologie Transpersonala (ARPT) va invita sa participati la Conferinta anuala a Asociatiei Europene de Psihologie Transpersonala (ETPA) cu tema: „Transformari spre o constiinta universala” si la a IV-a Conferinta Nationala Umanista si Transpersonala, cu tema „Calea catre trezirea sinelui”, in Bucuresti, in perioada 16-18 aprilie.

Tematica:

 • Deschiderile psihologiei umaniste
 • Coordonate teoretice si practice ale psihologiei transpersonale
 • Cuantica si spiritualitate
 • Psihotanatologie
 • Psihoterapie
 • Constienta – trezirea  Sinelui
 • Meditatia – calea regala spre Sine

Workshopuri anuntate pana in prezent:

 • Juan Ruiz Naupari:  Respiratia Pneuma sau experienta cu Divinul.

Juan Ruiz Naupari  este psiholog, psihoterapeut, terapeut in muzica acreditat in Respiratie holotropica pentru SUA si Europa de catre Grof Transpersonal Training. El este un saman contemporan nascut in Cuzco, Peru. Director si autor al Sistemului Pneuma. Fondator al Universitatii Pneuma din Mexic, al Institutului Vulturul de aur din Peru, fondator si director al Asociatiei Multiculturale INKARRI.

 • Stefano Pischiutta: Tehnici psihoterapeutice transpersonale

Stefano Pischiutta nascut la Roma este licentiat in Psihologia dezvoltarii si a educatiei, in matematica (programator si expert in software aplicat). Psihoterapeut cu Certificat European de Psihologie, membru al Asociatiei Psihologilor din regiunea Lazio (Italia), al Asociatiei Italiene de Psihologie Transpersonala si delegat italian al Asociatiei Italiene de Psihologie Transpersonala. Dansator profesionist in dans clasic si modern, spaniol si flamenco cu participare la diferite spectacole teatrale, festivaluri si emisiuni televizate.

 • Iolanda Mitrofan:  Meditatie creativa unificatoare – calatorii lejere catre Sine.

Profesor univ. dr., catedra de psihologie,  departamentul masteral si doctoral in specialitatea psihoterapie si psihodiagnostic, coordonator de stagii doctorale in psihologie/psihoterapie, Facultatea de psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti;  Autor al unei metode proprii de orientare umanista – Psihoterapia Experientiala a Unificarii si fondatorul Scolii SPER (Societatea de psihoterapie experientiala romana). Coordonator al Centrului Universitar de Dezvoltare Personala, Consiliere si Psihoterapie Experientiala (SPER) si al Centrului de psihoterapie experientiala si dezvoltare personala pentru adult, copil, cuplu si familie SPER Bucuresti ; Psihoterapeut formator, fondator al metodei PEU (Psihoterapia Experientiala a Unificarii) si al Societatii de Psihoterapie Experientiala Romana (SPER). Director fondator al Revistei de psihoterapie experientiala si al Editurii de  psihologie si psihoterapie umanista SPER (Sper Cons. Edit).www.sper.ro

 • Mihaela Minulescu: Sandplay si jocul cu nisip si miniaturi.

Mihaela Minulescu este profesor univ.dr. la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din Bucuresti, Psihoterapeut analist (C.G.Jung Institut), formator, supervizor; Fondator si presedinte al Asociatiei Romane de Psihologie Analitica; Vicepresedinte si formator Societatea de Psihosomatica si Medicina comportamentala.

 • Mariana Caluschi: Antrenament in personantica (exercitii stimulative ale incubatiei creatoare).

Mariana Caluschi conferentiar univ. doctor, Decan al Facultatatii de Psihologie si Stiintele Educatiei a Univ. “Petre Andrei” din Iasi, initiaza studii, cercetari si antrenamente in domeniul grupului creativ de formare si de educatie si psihoterapie prin creativitate. Coordonator de sesiuni stiintifice, workshop-uri, simpozioane, etc. Activitati de predare, practica studenteasca, organizare a grupului creativ de formare Discovery, integrat scolii Mirabilis de Educatie si Psihoterapie prin Creativitate Cercetator stiintific principal II, sef de colectiv psiho-pedagogia creatiei tehnice, medaliata cu Medalia de Aur “Henry Coanda” cl. I. pentru activitatea de formator in, inventica de catre Societatea Inginerilor si Inventatorilor din Romania si Institutul National de Inventica Iasi, premiul Academiei Romane (2005) pentru vol. “Managerul inventator o noua profesie?”

Taxa de participare la conferinta achitata pana la 1 martie:

 • 250 lei – salariati
 • 200 lei – membri ARPT
 • 150 lei – studenti

Pentru cei care achita taxa de participare la conferinta dupa data 1 martie:

 • 300 lei – salariati
 • 250 lei – membri ARPT
 • 200 lei – studenti

Se vor acorda diploma de participare si credite de la Colegiul psihologilor.

Sunt invitati psihologi (cadre didactice, cercetatori, psihoterapeuti, studenti, masteranzi), metafizicieni, psihiatri, neurologi, fizicieni, artisti.

Detalii si inscrieri, la e-mail: conferinta@arpt.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *