Interviul Motivational

In perioada 26-28 februarie si 07-09 mai, Psy Motion organizeaza doua cursuri de formare in Interviul Motivational, in Bucuresti.

Modulul 1

Scurta descriere: Este vorba despre un workshop introductiv pentru persoanele care vor sa invete despre spiritul, principiile de baza si strategiile Interviului Motivational. Sunt oferite oportunitati de invatare si practicare a abilitatilor de baza prin exercitii si joc de rol. Participantii vor invata sa isi evalueze propriile abilitati si sa ofere feedback utilizand strategiile Interviului Motivational. Participantii vor invata, de asemenea, cand poate fi utilizat IM si cand nu, precum si modul in care IM poate fi integrat in metodele pe care deja le utilizeaza.

Modulul 2

Scurta descriere:
Acest workshop are ca scop dezvoltarea abilitatilor prin care se recunoaste ‘discursul de schimbare’ precum si raspunsul la acesta. Sunt abordate tehnici prin care se faciliteaza schimbarea si prin care se intelege, recunoaste si gestioneaza rezistenta. Prin intermediul discutiilor, jocului de rol si al altor exercitii, participantii vor avea oportunitatea de a utiliza strategiile Interviului Motivational si de a explora noi modalitati de a raspunde in aceste situatii.

Mentionam ca o conditie a participarii la Modulul 2 este parcurgerea Modulului 1.

Aceste cursuri s-au dovedit a fi utile profesionistilor din mai multe domenii in care apare necesitatea schimbarii unui comportament, respectiv: social, medical, juridic, educativ.

Pentru aceste cursurile au fost depuse documentele necesare in vederea acreditarii de catre Colegiul Medicilor din Romania si Colegiul Psihologilor din Romania.

Taxa participare este de 500 lei/modul. Pentru participantii care se inscriu la ambele module taxa este de 450 lei/modul. Pentru grupuri (mai mult de 5 participanti) taxa este de 450 lei/modul.

Detalii si inscrieri, la telefon 021.781.22.59 sau e-mail: office@psymotion.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *