Nou grup de formare in psihoterapie

Yorkshire Training Center cu sprijinul ARAT (Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala) organizeaza in Bucuresti un nou grup de formare in psihoterapie.

Trainingul va fi acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania si reprezinta o oportunitate de dezvoltare profesionala si personala.

Pot participa psihiatri, psihologi, asistenti sociali, studenti. Grupul va fi de maxim 20 persoane. Fiecare participant se angajeaza la 5 module de training de la data inscrierii la grup.

Termen limita de inscriere 21 februarie.

Pe parcursul a 5 ani programul de training cuprinde toate cerintele necesare pentru examenul de CTA. Se vor organiza 5 grupuri in total pentru anul 2010 urmand ca in 2011 sa planificam 7 astfel de grupuri.

CTA (Analist Tranzactional Certificat)- examinare/ certificare internationala AT in domeniul psihoterapiei: procesul extern de examinare consta in pregatirea unui studiu de caz prezentat in scris si a unui examen oral in care munca clinica a candidatului este examinata prin intermediul a 3 bucati de lucru inregistrate. Aceste examene sunt organizate la nivel international de catre EATA (Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala), reprezinta o cale de certificare ca si psihoterapeut AT si este o recunoastere atat la nivel european cat si international a competentelor de psihoterapeut.

Pentru cerintele in vigoare prevazute de EATA, consultati manualul de training EATA care este disponibil la www.eatanews.org.

Trainerii YTC in Romania:

  • Dave Spenceley, TSTA. NLP Practitioner. Director de curs
  • Uta Hőhl,TSTA
  • Birgitta Heiler TSTA

Alte amanunte, gasiti pe www.arat.ro.

Detalii si inscriere: Diana Deaconu
E-mail: dianadeaconu@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *