Tabara de optimizare personala “Scoala Vrajitorilor”

In perioada 16-21 august, se va desfasura Tabara de optimizare personala “Scoala Vrajitorilor”, la Ighiu, in judetul Alba.

Atunci cand ne aflam in impas ne-am dori cu totii o bagheta magica pe care sa o folosim pentru a indrepta lucrurile. Cum ar fi sa detii o astfel de bagheta magica?

De cele mai multe ori uitam ca bagheta magica de care avem nevoie se afla in interiorul nostru si ca tot ce trebuie sa facem este sa ne accesam resursele personale pentru a folosi magia. “Scoala Vrajitorilor” este un program de optimizare personala in care putem invata cum sa accesam si sa folosim capacitatile noastre latente, acea “parte dormanta a creierului” care ne poate deschide calea spre cunoastere si succes.

Pot participa studenti si absolventi de psihologie, medicina, asistenta sociala si persoane intersate de dezvoltarea personala.

Se va lucra cu tehnici electice, pe principii integrative, atat la nivel teoretic si in special prin aplicatii practice, incluzand tehnici de creativitate, expresie artistica, imagerie ghidata, utilizarea ritualurilor, tehnici de gestionare a timpului, etc.

Informatii suplimentare si inscrieri: dr.oana.maria.popescu@gmail.com sau cabinet@psihoterapia.eu ori telefon: 0730.591.771.

Taxa de participare este de 1250 lei, incluzand cursul si aplicatiile practice, cazarea, 3 mese/ zi, pauze de cafea, mapa de curs, materiale de curs, diploma de participare.

Puteti achita avansul de 500 lei pana in data de 16 iulie, iar diferenta de 750 lei pana la data de 1 august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *