Psihologia Sanatatii Ocupationale – o provocare pentru organizatii

Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala (APIO) organizeaza cea de-a XII-a Editie a Conferintei Nationale de Psihologie Industriala si Organizationala “Horia D. Pitariu”, care va avea loc la Timisoara in perioada 26-28 aprilie 2012.

Termenul de inregistrare a rezumatelor pentru lucrari (max. 350 de cuvinte) sau workshopuri este de 9 martie 2012, pe site-ul www.apio.ro, sectiunea Conferinta APIO 2012.

Editia a XII-a a Conferintei APIO are ca tema “Psihologia Sanatatii Ocupationale – o provocare pentru organizatii”. Pentru a marca acest fapt, invitatul special al conferintei este prof. univ. dr. Wilmar Schaufeli, de la Universitatea Utrecht din Olanda ce va sustine o prelegere cu tema “Implicarea in munca – un concept cheie pentru Psihologia Sanatatii Ocupationale?”. Din sfera practica, invitat special este psihologul Mihaela Andronic, ce detine functia de Senior Global Director – Talent Development la Alcatel-Lucent.

Conferinta va fi acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania.

Detalii, la e-mail: conferinta@apio.ro

PSIHOLOGIE.RO va recomanda cartea “Aplicatii practice ale psihologiei organizationale“, de Sofia Chirica, Daniela Andrei si Catalina Ciuce.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *