Călătorii prin sunet – povești audio terapeutice

”Călătorii prin sunet” este un proiect inovator, recent adus în România care cuprinde povești audio terapeutice. sunet02Fondatorii proiectului propun o modalitate inedită de cunoaștere, relaxare și ameliorare a dispoziției generale. Totul se bazează pe ideea că vocea umană este cea care facilitează călătoria în interior, creează un mediu propice destinderii și astfel o persoană se poate focaliza pe propriile trăiri interne.

 

”Ceea ce creăm noi sunt povești, sub forma de fișiere audio de înaltă calitate, călătorii interioare cu diferite obiective propuse. Ele inflatable slide te ajută sa te relaxezi, să dormi mai profund, să-ți dezvolți abilități mentale și astfel să transformi anumite aspecte ale vieții tale.” (fondatori proiect – Ina Custură și Vlad Negrilă)

Elementele componente ale proiecutului sunt:

  • NLP – Programarea Neuro-Lingvistică – la ora actuală cel mai puternic instrument de dezvoltare personală;
  • Povestea – Mintea oamenilor învață cel mai facil prin povești;
  • Inovația/Originalitatea – Fiecare poveste este creată de noi; fiecare cuvânt și sunet este ales cu grijă pentru o experientă unică și suprinzătoare.

Baza proiectului este reprezentată de poveștile terapeutice ale lui Milton H. Erickson (cea mai faimoasă autoritate mondială în hipnoterapie și în psihoterapia strategică de scurtă Bouncy Castle durată) și ale lui George W. Burns (psiholog clinician și director al Institutului Milton H. Erickson din Australia). De asemenea, tot proiectul gravitează în jurul forței imense pe care poveștile, sub toate formele lor, le au asupra oamenilor indiferent de nivelul de educației, gen, vârstă etc.

Pentru detalii despre acest proiect inedit, puteți accesa site-ul shop.calatoriiprinsunet.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *