Formare de NLP Practitioner

NLP Science organizeaza formarea de NLP Practitioner la Iasi, Chisinau si Suceava, astfel: Iasi – 24-25 martie 2012; Chisinau – 17-18 martie 2012 si Suceava – 7-8 aprilie 2012.

Formarile NLP Practitioner se vor desfasura de-a lungul a 9 module de cate 2 zile (18 zile, 144 ore).

Tematica formarii ca practician de Programare Neuro-Lingvistica

Stabilirea si mentinerea raportului, Pacing si leading, Metode si tehnici de calibrare, Sistemele reprezentationale, Modelul Meta pentru limbaj, Limbajul hipnotic ericksonian, Cadrarea obiectivelor, Crearea de metafore, Ancorare, Feedback senzorial, Pozitii perceptuale, Asociere-disociere, Lucrul cu submodalitatile, Nivelurile neurologice R. Dilts, Lucrul cu Linia Timpului, Strategii (Disney, TOTE), Presupozitiile de procesare mentala, Categoriile Satir etc.

Diplome primite la absolvirea formarii NLP Practitioner:

  1. Certificat ce ofera dreptul de a utiliza titulatura “Practician de Programare Neuro-Lingvistica” cu standardele si sigiliul Asociatiei Romane de Programare Neuro-Lingvistica (ARONLP),
  2. Certificat in limba engleza cu standardele si sigiliul International Association for  Neuro-Linguistic Programming (IANLP),
  3. Diploma recunoscuta international cu standardele si sigiliul European Association of Neuro-Linguistic Programming (EANLP).

Formatorul NLP SCIENCE este Cristian Grigore, trainer in Programare Neuro-Lingvistica certificat de catre ARONLP, IANLP si EANLP. Isi desfasoara activitatea de psiholog clinician si psihoterapeut in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Socola”, Centrul de Sanatate Mintala „Dr. Ghelerter”, Iasi. Are formare in Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana.

Programul este de tip „interactiv”, cu un stil de invatare experiential bazat in proportie de 70% pe exercitii practice, demonstratii si discutii de grup, participantii avand posibilitatea de a intelege, exersa si integra aceste abilitati.

Detalii si inscrieri la adresa: contact@nlpscience.ro sau tel. 0723.674.263.

Pentru Chisinau – organizator NLP Science – Psih. Victoria Bahnari (069.570.166)
Pentru Suceava – organizator NLP Science – Psih. Romica Olariu (0744.260.043)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *