Curs de inteligenta emotionala

ImagePe 12 decembrie 2007, George Avram sustine un curs de inteligenta emotionala pentru persoanele care doresc sa-si controleze eficient propriile emotiile pentru a mentine relatii bune cu ceilalti. Programul se desfasoara la Hotel Novotel din Bucuresti (intre orele 9.00-17.00), iar taxa de este de 369 de euro, fara TVA.

Seminarul abordeaza importanta cunoasterii propriei persoane si modul in care aceste cunostinte pot fi utilizate pentru a face ca sentimentele si emotiile sa lucreze pentru individ si nu impotriva lui. Este vorba despre inteligenta emotionala, care ajuta la intelegerea emotiile si comportamentul altor oameni pentru a putea construi si mentine relatii de calitate cu acestia.

George Avram are o experienta de 11 ani in training si o baza solida in psihologie. Experienta sa il recomanda pentru dezvoltarea si implementarea de proiecte de training si consultanta pe o paleta larga de domenii, cursurile de „Inteligenta Emotionala” pe care le conduce fiind dinamice si interactive.

Cititi despre cursul de „Inteligenta Emotionala” la www.qualians.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *