Sesiune de mentorat pentru tineri

In cadrul platformei educationale on-line www.mentorship.ro, COSMOTE si ORICUM lanseaza pe 26 noiembrie 2007 o sesiune de mentorat, prin care profesionisti din 40 de companii si organizatii renumite vor sfatui tinerii interesati de construirea unei cariere.

In acelasi timp, participantii sunt invitati sa puna intrebari unor personalitati din numeroase domenii (business, cultura, mass media), urmand sa primeasca raspuns in cadrul sectiunii Mentorship TV, o noua aplicatie ce se va lansa in decembrie. Interviurile vor aparea o data pe saptamana, iar printre primii care vor raspunde la intrebarile participantilor se numara Horia Roman Patapievici, Gabi Szabo si Mihaela Radulescu.

Sesiunea de mentorat, care se desfasoara intre 26 noiembrie si 21 decembrie, este sustinuta de 40 de mentori. In plus, tinerii au, in continuare, posibilitatea de a fi indrumati si de a obtine sfaturi despre cariera de la o serie de manageri de succes din Romania. Acestia sunt profesionisti care lucreaza in companii si organizatii romanesti, dar si multinationale, din domenii precum publicitate, marketing, relatii publice, IT&C, media si organizatii non-profit.

Mentorship este un program educational care ofera tinerilor din toata tara posibilitatea de a fi indrumati si de a obtine sfaturi despre cariera, prin intermediul platformei on-line www.mentorship.ro. Programul Mentorship se adreseaza in principal tinerilor, elevi de liceu sau studenti, care sunt interesati de dezvoltarea unei cariere de succes. Acestia pot accesa www.mentorship.ro, isi creaza un cont si se pot inscrie pentru una dintre clasele lunare de mentorat, indicand domeniul de activitate preferat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *