Grup de dezvoltare personala

Sedintele grupului de terapie se vor desfasura in fiecare miercuri, intre orele 19:30 si 21:30, incepand cu 20 februarie, timp de minimum 10 saptamani si vor fi coordonate de psihoterapeut Nicoleta Gheorghe.

Se va lucra pe obiectivele fiecarui participant. Pentru clarificarea acestor obiective, fiecare participant beneficiaza de o sedinta individuala gratuita inaintea inceperii grupului.

Participarea la acest grup poate conta, pentru cei interesati, ca parte a orelor de autocunoastere si dezvoltare personala necesare pentru acreditarea ca psihoterapeut sau consilier psihologic sau ca parte a orelor de training in Analiza Tranzactionala.

Numar de locuri este de minimum 6 si maximum 12. Taxa de participare este de 400 lei pentru cele 10 sedinte. Inscrierea se face printr-un e-mail la adresa: nicoleta.gheorghe@ yahoo.com pana la 10 februarie, in care trebuie sa specificati nume, telefon, e-mail. Cei care se inscriu vor fi contactati la telefon pentru programarea sedintei individuale gratuite. Confirmarea inscrierii se face dupa sedinta individuala si achitarea avansului de 25% din taxa de participare.

Sedintele grupului de terapie se vor desfasura la Cabinetul de consiliere psihologica si psihoterapie din str. Vasile Ghergel nr. 92A, sector 1, Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *