Targ de Educatie in Capitala

In perioada 21-23 martie, Universitatea din Bucuresti organizeaza cea de-a noua editie a Targului Educatiei. Evenimentul isi propune sa prezinte oferta educationala pentru absolventii de liceu si de facultate (metodologia organizarii si desfasurarii concursului de admitere, cifra de scolarizare pe profile si specializari la Facultatile si Departamentele din cadrul Universitatii din Bucuresti).

Targul reprezinta o importanta intalnire cu editurile cu profil educational care ofera pentru acest eveniment carte cu pret redus.

Evenimentul va fi precedat de „Saptamana portilor deschise”, ce se va desfasura intre 17 si 21 martie, interval in care elevii vor avea posibilitatea sa viziteze facultatile.

Manifestarea se va desfasura in holul central al Palatului Facultatii de Drept, Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46 (Sediul Rectoratului Universitatii din Bucuresti).

Informatii suplimentare se pot obtine de la Centrul de Informare, Orientare si Consiliere Profesionala – Departamentul Servicii pentru Studenti, Universitatea din Bucuresti, la telefon: 317.05.27.

Alte informatii, http://www.ciocp.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *