Cum sa construiesc o relatie sanatoasa cu copilul meu?

Cabinetul Psihosens din Bucuresti organizeaza o serie de intalniri pentru parinti „Experienta de a fi parinte – Cum sa construiesc o relatie sanatoasa cu copilul meu?”, in perioada 7 mai – 9 iulie.

Informatii suplimentare/Inscrieri la e-mail: adinau@yahoo.com, cristina@psihosens.ro.
Inscrierile se fac pana la data de 20 aprilie.

Vor fi 10 intalniri saptamanale, fiecare intalnire avand o durata de 2 ore, de la orele 18:00-20:00.

Taxa este de 400 lei, platibili in trei rate (200 lei la prima intalnire si inca 2 rate de cate 100 lei).

Una dintre cele mai importante relatii umane este cea parinte-copil. Atunci cand copilul este trist, temator, furios, neascultator sau obraznic, trairile sale sunt atat de puternice incat ii scapa de sub control si asteapta ca parintii sai sa stie ce sa faca cu ceea ce se intampla. Ajutandu-l pe copil sa se exprime si sa se inteleaga, parintii il ajuta, de fapt, sa creasca si sa invete sa stabileasca relatii bune cu ceilalti. In cadrul acestor intalniri, psihologii va vor ajuta sa descoperiti modalitati de imbunatatire a comunicarii cu copilul si veti avea ocazia sa impartasiti experiente cu alti parinti.

Intalnirile vor fi coordonate de:
Cristina Boca

  • Psiholog clinician si psihoterapeut practicant in analiza tranzactionala, lucreaza in practica privata;
  • A conceput si sustinut incepand cu 2006 programul „Mini-Scoala pentru Mamici si Tatici – Cursuri pentru Parinti cu Copii Prescolari”

Adina Tita

  • Psiholog clinician si psihoterapeut practicant in analiza tranzactionala, lucreaza din 2002 in programe de cercetare si socio-educative in domeniul dezvoltarii si protectiei copilului si are o practica privata;
  • A conceput si sustinut incepand cu 2006 programul „Mini-Scoala pentru Mamici si Tatici – Cursuri pentru Parinti cu Copii Prescolari”

Detalii despre Psihosens, pe www.psihosens.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *