Managementul Resurselor Umane: Motivare si Performanta

Camera de Comert si Industrie a Romaniei, impreuna cu Neesham Consulting SRL, organizeaza workshopul cu tema “Managementul Resurselor Umane: Motivare si Performanta”, in 22 mai, intre orele 9:00 si 17:00.

Cursul se desfasoara la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3, Sala Moldova, Intrarea E, tronson III, etaj 6.

Programul prezinta noi curente si idei, studii de caz si instrumente de lucru utile specialistilor de resurse umane responsabili cu implementarea obiectivelor strategice de resurse umane ale unei organizatii.

Acest program se adreseaza managerilor si personalului de resurse umane care se implica in mod curent in organizarea si executarea activitatilor specifice functiunilor de resurse umane.

Activitatile propuse prin acest program creeaza oportunitati pentru dezbaterea de noi abordari si metode de rezolvare a problemelor de motivare a angajatilor in vederea cresterii performantei individuale si organizationale, prin actiuni directe (strategii sau politici specifice) sau indirecte (orientarea si instruirea managerilor operationali) .

Lector este Cristina Neesham, PhD Melb, AIMM este formator calificat si are o bogata experienta internationala in formarea si evaluarea la locul de munca.

Costul workshopului este de 400 lei/participant.

La sfarsitul workshopului, Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Neesham Consulting SRL vor elibera un certificat de participare.

Informatii si inscrieri, la e-mail: dpc@ccir.ro sau cristian_tanasoiu@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *