Workshop de parenting

„Cum sa vorbesti eficient copiilor” este un workshop practic creat de autoarele Adele Faber si Elaine Mazlish si destinat tuturor persoanelor care interactioneaza cu copii.

In urma acestui workshop veti avea la indemana noi modalitati de a va adresa copiilor care duc la: buna-intelegere, rezolvarea si diminuarea conflictelor, responsabilizare si autonomie, cooperare si intarirea comportamentelor pozitive. Cuprinde 6 sesiuni a cate 2 ore in care se vor prezenta noile abilitati, se va viziona un film, se vor face exercitii individuale in manual si in grup, se va raspunde la intrebari, se vor impartasi celorlalti experiente proprii.

Sesiuni:

  1. Acceptarea sentimentelor copiilor
  2. Atragerea cooperarii
  3. Alternative la pedeapsa
  4. Incurajarea autonomiei
  5. Laudarea eficienta
  6. Eliberarea copiilor de sub roluri

Trainer este Mihaela Zaharia, master trainer acreditat de Bono Thinking Systems pe metoda Six Thinking Hats si trainer Lateral Thinking. De formatie psiholog, a urmat numeroase trainiguri in domeniu (Analiza Tranzactionala) si in prezent isi continua formare ca si NLP Professional Coach recunoscut de European Coaching Federation prin programul “NLP Professional Coach”.

Taxa de participare este de 360 lei.

Workshopul se va desfasura in fiecare luni (2, 9, 16, 23, 30, iunie) si in 7 iulie, intre orele 18:30-20:30.

Inscrieri, la www.mindmaster.ro (dupa ce va logati ca utilizatori)

Informatii: mail@mindmaster.ro, telefon: 0723.514.999.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *