Workshop de „Comunicare Nonviolenta”

Asociatia de Terapii Transpersonale anunta inceperea unei noi serii de mini-workshopuri de „Comunicare Nonviolenta”: doua ore si jumatate in care veti avea posibilitatea sa deprindeti un model de comunicare plin de empatie, compasiune si respect cu voi insiva si cu cei din jur.

Prima seara, cea de initiere in modelul Comunicarii Nonviolente, conceput si dezvoltat de Marshall B. Rosenberg  si sustinut de Monica Reu, va avea loc marti, 25 noiembrie intre orele 19:00-21:30. Locatia va fi comunicata ulterior persoanelor interesate.

Taxa de participare este de 60 lei.

Puteti confirma participarea pe adresa de e-mail: attranspersonal@gmail.com.

Comunicarea Nonviolenta este un mod de interactiune care faciliteaza fluxul comunicarii si rezolvarea diferendelor  in mod pasnic. Ea se concentreaza asupra nevoilor si valorilor umane impartasite de participanti si incurajeaza folosirea unui limbaj care accentueaza bunavointa si evitarea cuvintelor care contribuie la nasterea de resentimente sau la diminuarea respectului de sine.

Comunicarea Nonviolenta porneste de la premisa ca infrumusetarea vietii este motivatia care ofera cele mai mari satisfactii in realizarea unor sarcini, mult mai buna decât frica, vinovatia, acuzatiile sau rusinea. Ea este eficienta chiar si atunci când doar unul dintre cei implicati ii cunoaste principiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *