Cursuri de pregatire in terapie prin joc si dramaterapie

In cursul anului 2009, Asociatia Project Wolf, in colaborare cu Asociatia de Terapie prin Joc si Dramaterapie din Romania, a programat o serie de cursuri de pregatire in terapie prin joc si dramaterapie. Toate cursurile vor avea loc in Zarnesti, Brasov, str. Noua nr. 12A si vor fi sustinute de catre dr. Sue Jennings si colaboratorii acesteia.

7-8 februarie
Lucrul cu pierderea si doliul: abilitati practice si strategii pentru sprijinirea persoanelor trec prin situatii bruste si neasteptate de pierdere; moarte violenta si sinucidere.
Costul cursului este de 160 lei.

10-15 aprilie
Scoala de Primavara se desfasoara in trei module de cate doua zile. O persoana poate opta sa participe la unul, doua sau la toate trei, in functie si de cursurile la care a participat anterior. Costul unui modul este de 160 de lei. Cei care vor participa la toate modulele vor plati 450 de lei.

  • modulul 1 – 10-11 aprilie: Introducere in dramaterapie si terapie prin joc, partea 1 (nivel I)
  • modulul 2 – 12-13 aprilie: Lucrul cu persoanele varstnice, inclusiv persoane cu demente (nivel II/III)
  • modulul 3 – 14-15 aprilie: Lucrul cu abuzul sexual la copii si adulti (nivel III)

20-25 iunie
Scoala de Vara se desfasoara in trei module de cate doua zile. O persoana poate opta sa participe la unul, doua sau la toate trei, in functie si de cursurile la care a participat anterior si nivelul de pregatire la care se afla. Costul unui modul este de 160 de lei. Cei care vor participa la toate modulele vor plati 450 de lei.

  • modulul 1 – 20-21 iunie: Ingrijirea creativa: lucrul cu copiii si adultii din institutii, inclusiv persoane cu dificultati de invatare (nivel I)
  • modulul 2 – 22-23 iunie: Introducere in dramaterapie si terapie prin joc, partea 2 (nivel I)
  • modulul 3 – 24-25 iunie: Lucrul creativ cu autismul, partea 2 (nivel II/III)

20-25 iulie
Scoala Internationala de Vara – “Mandale, Roti medicinale si Artele de Vindecare” – se desfasoara pe parcursul a sase zile si costa 600 lei.

Pentru detalii si inscrieri, contactati pe Ioana Serb, mail ion_as@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *