Fundatia “Pentru Voi” angajeaza psiholog

Fundatia “Pentru Voi” din Timisoara angajeaza psiholog pentru proiectul “Autismul nu dispare la 18 ani!” Proiectul este finantat de Uniunea Europeana prin programul PHARE 2006 – Suport pentru dezvoltarea serviciilor comunitare de sănătate mintală şi dezinstituţionalizar ea persoanelor cu probleme de sănătate mentală.

Psihologul se va implica în identificarea celor 30 de adulţi diagnosticaţi cu autism în copilărie, în evaluarea stării sănătăţii mintale şi a nevoilor de servicii precum şi la colectarea, analiza şi evaluarea datelor. Va aduce contribuţii proprii la realizarea raportului despre situaţia grupului analizat. Va monitoriza grupul suport pentru adulţii diagnosticaţi în copilărie cu autism, va participa la masa rotundă, la conferinţă şi la evenimentele din cadrul campaniei antistigmatizare.

Cerinte:

  • studii superioare
  • experienta in lucrul cu persoane cu autism vconstituie un avantaj
  • cunoasterea limbii engleze
  • operare Word, Excel, Internet

Scrisoarea de intentie si CV-ul se vor trimite prin e-mail la manuela.oprea@ pentruvoi.ro pana in data de 9 februarie. Persoana de contact este Manuela Oprea. Pentru mai multe detalii puteti suna la 0256.228.062 si sa contactati persoana de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *