Identificarea si rescrierea credintelor limitative

In perioada 28 februarie – 1 martie 2009 se va desfasura la Bucuresti cursul „Identificarea si rescrierea credintelor limitative”.

Unul dintre lucrurile esentiale care ii deosebeste pe oamenii de succes de toti ceilalti este sistemul lor de convingeri. Convingerile pe care ni le insusim de-a lungul vietii ne limiteaza sau ne dau forta, ne sustin sau ne doboara, ne motiveaza sau ne demotiveaza, ne maresc sau ne distrug sansele de reusita.

Credintele despre oameni, viata, timp, munca, bani, prietenie, dragoste, succes, sanatate etc. sunt esentiale pentru felul in care gandim, simtim si ne comportam. Schimbarile comportamentalepe termen lung se pot obtine doar prin schimbarea convingerilor. Controlandu-ne sistemul propriu de convingeri, felul cum ne raportam la esecurile trecute, ii putem da vietii noastre directia pe care o dorim.

Continut:

  • Ce sunt credintele limitative si cum se formeaza
  • Identificarea credintelor limitative
  • Schimbarea credinteleor limitative in credinte potentatoare
  • Sistemul de credinte al oamenilor de succes
  • Utilizarea credintei potentatoare in atingerea obiectivelor

Investitia este de 400 lei (TVA inclus). Reducerea pentru studenti este de 25%.

Seminarul este sustinut de Corina Marin, Formator certificat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, International Certified NLP Practitioner.

Detalii si inscrieri, la: training@webcor.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pentru a putea trimite comentariul, va rugam sa completati operatia matematica de mai jos (filtru de spam). *